Доставка и плащане

Доставката на поръчките се извършва с куриерска фирма Еконт. Поръчките се доставят до избран от Вас офис на Еконт или до адрес на клиента на цени какво следва:

  • Доставка до офис на Еконт на цена 3.50лв. за поръчки до 1кг.
  • Доставка до адрес на клиента на цена 5.50лв. за поръчки до 1кг.
  • За поръчки над 100лв доставката е безплатна

Обикновено доставките се извършват до 2-3 дни*, за поръчки направени до 15:00ч в рамките на делничен ден, а за поръчки направени след 15:00ч, доставката се извършва с до един ден закъснение.

 

ЕКСТРИ КЪМ ПОРЪЧКАТА:

Всеки клиент на OtletZone.org има право при получаване на стоката от куриер, да я отвори, прегледа и пробвате преди да заплатите. В случай, че откриете дефект, продукта е объркан, не сте взели точния размер или просто не харесвате как Ви стой, може да замените или върнете поръчката, като разходите по връщането й са за Ваша сметка. В случайте когато сте открили дефект или получения продукт не отговаря на отразения във фактурата и поръчания от Вас, разходите по връщане или замяна се поемат изцяло от OutletZone.org.

 

Може самостоятелно да изчислите и подготвите своята пратка, чрез виртуалния офис на Еконт. И тъй като ние използваме 20% от посочената цена, Ви предоставяме възможност да се възползвате от тази наша отстъпка.

 

ПЛАЩАНЕ

Към момента начините на плащане в онлайн магазин OutetZone.org са следните:

  • Наложен платеж - извършвате плащането на куриер, едва когато получите, огледате и продвате стоката;
  • Плащане по банков път - след завършване на поръчката на посочен от Вас e-mail адрес ще получите електронна фактура и инструкции за осъществяване на плащането. Избирайки този начин на плащане, поръчката ще бъде задържана до момента в който е отразено плащането.

Очаквайте скоро, нови начини на плащане, като ePay и плащане с дебитни и кредитни карти